Online Консултация преди раждане.

Online Консултация или лична среща преди раждане.

Yellow Paper phone mail

Предварителната информация и подготовка е помогнала на много майки да кърмят успешно своите деца. Консултацията преди раждане е или домашно посещение или среща на удобно за двете страни подходящо място. Консултацията е подходяща:

 

 

  • Ако очаквате бебе за първи път и бихте искали индивидуално внимание по въпросите, които касаят конкретно вас и вашите планове за раждане и отглеждане на бебето;
  • Ако сте имали трудности с кърменето на по-големите си деца;
  • Ако има вероятност бебето да се роди преждевременно;
  • Ако вие или вашето бебе имате здравословен проблем, който може да има отношение към кърменето;

По време на тази консултация обсъждаме промените, които настъпват в млечната жлеза още през бременността, преди и след раждането. Какво да очаквате от бебето си в първите дни и седмици, как протичат първите кърмения. Ще обсъдим също подходяща за вас поза за кърмене и оптимално добро засукване, а това е ключът към избягването на болката при кърмене. Ще си говорим за това и как се хранят кърмените бебета, какво и как да направите, ако кърмата не достига. Как да си помогнете в първите часове и дни и след раждането, различни варианти за действие.

Продължителността на консултацията е в рамките на 90 до 120 минути. Включва изпращане по електронната поща на резюме от срещата и допълнителни материали в рамките на 3 работни. Цена:

  • Online – 60 лева;
  • Среща –  80 лева; Може да се организира в тесен кръг с няколко жени.